Over ons

Het dispuut

Soluna begon met een aantal fanatieke dames die vonden dat het anders kon. Met een moderne, frisse blik keken zij naar het dispuutszijn. Zo groeide Soluna uit tot een hechte vriendinnengroep. Deze dames mogen zich sinds 21 mei 2019 officieel Damesdispuut Soluna noemen. Daarmee zijn wij de nieuwste aanwinst van s.v. Animoso. Warm als de zon en wild als de nacht gaan we door het leven, te herkennen aan onze aqua-antraciete polo’s!

Onze stamkroeg

Op een van de mooiste pleinen van Nederland, de Parade in ‘s-Hertogenbosch, vind je vlakbij de Sint Jan Stadsherberg ’t Pumpke. Al 100 jaar een begrip en van oudsher gekenmerkt door Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Sinds 2021 is Soluna hier te vinden. Hier wordt gefeest tot we niet meer kunnen en iedereen sterretjes ziet! Voor een leuke prijs van €22 euro kan je 10 munten krijgen. Voor een munt kan je een lekker biertje of frisje halen. Dus voor een goed feest of gewoon een gezellige babbel kun je altijd bij onze dames terecht.

Onze feesten
1. Soluna Birthday
Wij van Soluna houden wel van een feestje! Onze verjaardag, de dag waarop wij officieel damesdispuut werden, kunnen we dus niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Een gegarandeerd knalfeest!
2. Jungle by night
De naam zegt het al… Ga met ons mee op safari tot diep in de jungle, waar het beest in jou zal ontwaken! Onze geweldige drankacties zullen hier zeker bij helpen.
3. Ain’t no party like a themed party
Een goed feestje heeft een goed thema nodig. Daarom willen wij jullie ieder jaar verrassen met een nieuw thema, nieuwe drankacties en last but not least een avond om nooit te vergeten!