Zittende leden van Damesdispuut Soluna

4e lichting van Soluna

Katelijn de Heer | Meid wat énig!

Met één hand in de lucht die rondjes draait, in de andere hand een biertje. Voeten die van voor naar achter gaan en een meeschreeuwend met de muziek (al helemaal als Antoon op komt). Zo staat Katelijn elke week weer even enthousiast in de kroeg. Als je haar vraagt een bak mee te doen, is ze de moeilijkste niet en maar al te snel overgehaald. Met uitspraken als ‘meid wat enig’ zou je niet zeggen dat Kaat uit het mooie Brabant komt. Gelukkig maakt ze het weer goed als carnaval voor de deur staat. Vijf dagen achter elkaar gek doen zegt ze zeker geen nee tegen. Mocht je iemand zoeken die elke dag gezellig een hapje mee eet of altijd een babbeltje met je wilt maken moet je bij Katelijn zijn. Verder past de studie bestuurskunde helemaal bij d’r. Ze zegt wat ze denkt, is niet op haar mondje gevallen en zal dus voor haarzelf én voor anderen opkomen als dat nodig is. Kortom, van alle markten thuis en echt een toevoeging aan je leventje.

Rosalie Hendriks | Kwebbelaar

Onze lieve Roos is een fijne aanwinst van Soluna, deze gezellige vriendin zal altijd voor je klaarstaan wanneer dan ook. Naast Roos haar mega veel melige buien, zou deze meid je voor uren lang content kunnen houden met al haar leuke verhalen. Let wel op: stay focused, want de verhalen gaan van hot naar her.
Roos is – letterlijk – altijd in voor drankjes en dansjes. Ook al is Roos ziek op een festival, zie je haar nog steeds een biertje achterover tikken. Langzaam aan zie je Roos haar ogen meer gaan hangen en haar drankjes meer over haar super leuke outfits verschijnen.
De o, zo geweldige dansmoves van Roos zijn elke week wel meerdere malen te zien, is het niet in de kroeg, dan wel op haar ‘Roos leipe zomer’ afspeellijst.

Jessie Klomp | Aaaah, mopje toch

Onze Jessie, het komt weinig voor dat je geen praatje met haar maakt op een avond. Deze spontane, lieve meid uit IJsselstein is een echte kletser. Niet alleen in het echt, maar ook via snapchat kan ze er wat van. Iets wat in 10 seconden verteld kan worden, doet Jess liever in een paar minuten. Vinden wij natuurlijk helemaal niet erg, want positiviteit vindt Jessie erg belangrijk. Overal even het goede van inzien en leuk doen met iedereen. Wijn drinken? Bel Jessie maar op. Bier adten? Dan zou ik toch maar even iemand anders bellen. Daarnaast gaat deze meid de deur niet uit zonder 1 ding, haar lipgloss. Elk uur weer een nieuwe plak laag. Ze staat in het weekend te shinen in de Plus en is doordeweeks niet uit Den Bosch te slaan. Gelukkig maar, want we zouden haar niet willen missen. Wij zijn ontzettend blij met zo’n enorm gezellige, spontane, elke week feestende Jessie!

Maaike Jansen | Kletskous

In de kroeg staat ze tot in de late avonduurtjes lekker te dansen. Waarbij ze met een paar alcoholische versnaperingen op, het liefste aan iedereen in de kroeg vraagt om eventjes een bak te trekken. Dit natuurlijk vaak met bier, maar een adtje wodka drinkt ze als de snelste! Zoek je op een after iemand waarmee je de diepste gesprekken kan voeren? Dan kan je het beste terecht bij Maaike. Voor levensadvies of een lekker babbeltje, kan je haar dan ook op elk moment van de dag opbellen. Deze social worker staat dan ook wel voor iedereen klaar en komt je altijd gezellig opvrolijken.

Myrthe Lemmens | Pfff bullshit

Zie jij een klein fanatiek dansend meisje die het liefst met haar soepele heupjes tot het einde van de avond doorgaat? Dan heb je onze lieve Limburgse Myrth gespot. Ze mag er misschien lief en schattig uitzien, maar het is ook zeker een pittige dame die een sterke mening heeft. Deze mening kan je dan ook goed aan haar gezichtsuitdrukkingen zien. Toch is het een ontzettend zorgzame meid waar je altijd mee kan kletsen onder het genot van een heerlijk wijntje of theetje.

Lieke Peek | Aah joh boeie!

Onze Liek, ook wel Peek of Peekie genoemd, zit nooit stil en is bekend om haar vele spraakmemo’s. En het zijn niet zomaar spraakmemo’s, onze Liek stuurt hele documentaires via Whatsapp. Waarin ze ook nog wel eens door haar enthousiasme haar verhaal tussendoor kan kwijtraken. Als je met Liek eenmaal aan de praat raakt, dan stopt deze sociale vlinder ook niet meer met kletsen. Uit Lieke haar beautyroutine is Collistar niet meer weg te denken, zelfs in de winter heeft ze een heerlijk bruin kleurtje in haar gezicht. Verder staat Lieke bekend om haar ruggengraat, want als iemand die niet heeft, dan is t onze Liek wel. Vroeg op voor stage? Geef Lieke wat biertjes in de kroeg en ze staat tot in de late uurtjes alsnog te dansen! En de volgende dag staat ze gewoon weer fris en fruitig op de werkvloer. Wij zijn ontzettend blij dat Peek en bij ons is! 

Demi van Eijk | Ik ben nog niet dronken hoor

Onze lieve Deem uit Utrecht is altijd wel in voor een dansje en een drankje. Soms gaat het bier er harder uit dan dat het erin gaat maar dat houdt onze Demi niet tegen. Als je haar maar al te bekende giechel hoort, dan weer je hoe laat het is. Daar komt dan vaak achteraan “deze wijn gaan op he!”. Met deze vrolijke en gezellige meid kom je altijd in de stemming. Maar hoeveel drankjes ze ook achter de kiezen heeft, deze meid staat altijd voor je klaar. Het zal je dan ook niks verbazen dat ze verpleegkunde studeert. Daar houdt ze je dan ook graag van op de hoogte en haar dagelijkse vlogs wil je niet missen.

Sanne Kuijpers | Goed zat

Onze San, iedereen kent haar wel. Deze lieve, chille meid kan altijd met iedereen goed opschieten. Verder heeft San ook haar eigen ritueeltjes. Zo staat ze altijd als een van de laatste nog in de kroeg te djenzen, maar hoe dronken onze san ook is, pakt ze altijd thuis nog even een opkikker voor het slapen. San studeert Business Innovation, en ook daar weet ze haar puntjes bij elkaar te sprokkelen naast haar drukke studentenleventje. Als je lekker wilt eten moet je bij San zijn! De lekkerste maaltijden toveren uit de goedkoopste boodschappen is haar specialiteit. Naast al haar lieve vriendinnen is haar broer haar steun en toeverlaat. Nu woont ze lekker in haar kamertje in Den Bosch en is ze aan het genieten van het studentenleven. Deze lieve, spontane meid wil je niet missen!

3e lichting van Soluna

Annabel Derbyshire | No shit!

Onze Bel is voor de helft Engels. Soms floepen er engelse woorden uit. Als je Annabel voor het eerst ziet, lijkt ze een lief popje. Maar houdt er rekening mee dat deze meid vol zit met humor. Niet alleen kunnen wij om Annabel lachen, je hebt ook een hele goede vriendin aan haar. Zorgzaam en lief zit er bij Annabel zeker wel in! Annabel studeert Business innovation. Ze is een erg gedreven student, maar zal altijd mee in de kroeg staan voor dansjes en drankjes. Annabel is zeer stijlvol. Ze ziet er altijd tiptop uit! Niet alleen in het echt, maar nee, ze krijgt het ook voor elkaar om altijd goed op foto’s te staan. Onze Bel die kennen we wel!

Carmen van Niekerk | perfectionistische gezelligheid

Zie je een knappe en stijlvolle dame in de kroeg lopen? Dan is het onze Car. Deze meid houdt van kleding, schoenen en sieraden. 3 paar schoenen? Nee hoor, eerder een kast vol. Je kan haar altijd vinden in de kroeg met wat gouden sieraden, zilver kent Car niet. Onze Hardwerkende Car streeft op haar opleiding business innovation naar hoge cijfers. Heeft ze een 7 voor haar tentamen? Dan zit ze nog bij de herkansing om een 9 te halen. Carmen is sociaal, direct en altijd eerlijk. Heb je tip en tops nodig voor de beste outfit of als het gaat om school? Dan kun je het beste bij Carmen terecht. Daarnaast kan Carmen goed adten. Het liefst doet ze dit sneller dan de snelste. Deze meid wil je niet missen in de kroeg. Zo is ze altijd in voor gezelligheid, drankjes en dansjes. Als je Carmen een beetje kent, weet je dat ze altijd voor je klaar staat. Deze topper raak je nooit kwijt als je er eenmaal goed bevriend mee bent.

Femke Peeters | Da hedde wellis

Onze Femmol. Ja wie kent Femmol niet. Aangezien Fem met iedereen praat en dansjes maakt is zij onze echte sociale vlinder. Én hoe toevallig: onze sociale vlinder studeert Social Work. Afgelopen jaar netjes haar P gehaald en dit in 1x. Femke geeft volle energie elke avond met een drankje teveel hier en daar. Hard lachen en grapjes maken, zit er bij Fem wel in! ‘Ik ga stuk’ wordt vaak gezegd door Fem. Deze echte brabander wilt geen één feestje missen. Voor alsnog kun je Femke altijd wakker maken voor een Rietbak! (Zelfs met een kater) Door alle katers wordt Femke snel vermoeid. Daardoor kan ze zich helemaal gek stressen. Ondanks dat ze een stresskipje is, en graag bezig blijft, maakt ze altijd tijd voor haar vriendinnen vrij. Bel Fem ten alle tijden want zij staat altijd voor je klaar!

Julia Rolink | já halló

Onze Juul is er bij elk feest gewoon bij! Maar pas op, drinkt ze te veel? Dan kan ze nog wel is random in slaap vallen. Deze meid straalt altijd positieve energie uit. Ze kan zo wel is haar telefoon vergeten of laten vallen, maar dat zal haar dag niet verpesten. Julia is een échte business innovator. Julia haalt met twee vingers in haar neus haar studiepunten. Daar zijn wij natuurlijk een beetje jaloers op, want dit doet ze zelfs, met flinke katers. Julia is een doorzetter. Zelfs haar voeten lijden geen pijn. Ook al heeft Julia lange wandeltochten of feestavonden, ze zal er altijd voor je zijn!

2e lichting van Soluna

Isabelle van Zadelhoff | stipt feestbeest (Luna Exterior)

Er is geen enkele foto waar deze leuke brunette niet met een brede glimlach op staat. Deze lieve meid kan erg serieus zijn en wil graag alles op tijd doen. Ze kan er dan ook goed over waken dat er gebeurt wat er moet gebeuren. Maar let op: dit is alleen als er iets moet gebeuren. In de kroeg staat ze met haar roze lippenstift alle liedjes mee te zingen. Als je even niet aan het dansen bent, word je meteen gespot en terug de dansvloer op getrokken, want onze Ies danst niet alleen! Dit gaat allemaal gepaard met een hoop biertjes! Haar ideeën zullen nooit op raken en voor alles is een oplossing te bedenken. Ze is dan ook de juiste persoon om naar toe te gaan als je advies nodig hebt. We zijn super blij met deze lieve meid die altijd voor je klaar staat!

Rochelle Hendriks | flinke dosis energie (Luna Exterior)

Onze Rochel, afkomstig uit Arnhem, zit altijd vol met energie. Er zijn dan ook maar weinig feestjes die ze aan zich voorbij laat gaan. Tijdens deze feestjes is Rochelle niet te missen, ze zingt de longen uit haar lijf tijdens het oh zo bekende “het regent zonnestralen”.  Ze is niet alleen actief bij de bovengenoemde kant van de vereniging, maar zet zichzelf ook in voor verschillende commissies. Daarnaast heeft ze ook een serieuze kant, dit blije ei studeert namelijk rechten. Een pittige studie waar je voldoende discipline voor moet hebben. Dit is dan ook iets wat Rochel typeert, vaak van de partij maar ook tijd vrij maken voor andere dingen die belangrijk voor haar zijn. Ze is enorm sociaal, eerlijk en direct. Ze zal er altijd zijn als je haar nodig hebt!

Romena van Dooren | bezige bij (Luna Exterior)

RoRo, Olga, Lorena, Mena oftewel Romena. Deze vrolijke meid uit Eindhoven is altijd in voor een borrelavond. Maar dan wel met genoeg borrelhapjes en veel wijn. Vaak is het antwoord op de vraag “Wat eten we vanavond?” hapjes! Tijdens deze borrelavonden is ze ook altijd in voor een potje 30 Seconds, dus daag haar vooral uit. Tussen de borrelavonden door, zet ze zich volop in voor onder andere de Jeugdraad, studievereniging en haar studie Bestuurskunde. Velen vragen zich af waar ze al deze tijd vandaan haalt, maar toch lijkt ze alles vlekkeloos te doen en heeft ze nog tijd over voor haar zusjes. Deze heerlijke meid is enorm gezellig en staat altijd voor je klaar met haar sterke mening.

1e lichting van Soluna

Kim Verkerk | beauty queen (Luna Exterior)

Kim is de relaxte van de groep. Met haar vele slapen en haar relaxte houding komt bij Kim altijd alles goed. Zonder problemen leefde ze dan ook al een half jaar zonder huissleutel en mogen ze op school blij zijn wanneer Kim (op tijd) op komt dagen. Toch is Kim een slimme meid, weet ze veel en staat ze altijd voor je klaar. Waar Kim ook erg goed in is, is zichzelf opmaken. Dit doet ze dan ook dagelijks en dit doet ze ook graag bij anderen. Vaak wordt hier een heel ritueel van gemaakt. Maar wil je opgemaakt worden voor een avondje stappen, vraag het dan op tijd, want na drie bier lukt het al niet meer. Zelf vindt ze het ook fijn als er voor haar gezorgd wordt, want voor zichzelf zorgen is soms nog lastig. Als je met Kim gaat stappen, bereid je voor op een lange avond, want onze Kim speelt de avond altijd uit en is dan vaak ook nog in voor een leuke after. Ze is een heerlijk feestbeest en een enorm lieve meid.

Anderen bekeken ook